VIDEO en REPORTAGE: “Ik heb het er nog steeds moeilijk mee”

Vandaag is het de Dag van de Couveuseouders. Cinderella (28) (red: Bestuurslid Stichting Prematurendag) beviel van haar zoontje Jayden toen hij 30 weken was, hij woog slechts 850 gram. Jayden is nu 20 maanden en ontwikkelt zich goed, maar Cinderella worstelt nog elke dag met die moeilijke, emotionele periode. Eén op de tien kinderen in Nederland wordt te vroeg geboren, waarvan er drie overlijden. Ouders ervaren in deze toch al zware en heftige tijd veel gevoelens van onbegrip en verdriet. Stichting Prematurendag biedt steun.

www.DagvandeCouveuseouders.nl
#DagvandeCouveuseouders


 


Steun de Couveuseouders! Steun ons!


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.