Vrijwilligers

Ons programma Sew4NICU heeft een mooie prijs gewonnen! Lees hier verder.

Stichting Prematurendag heeft een bestuur van vijf personen en een aantal vrijwilligers die allerlei werkzaamheden verrichten. Van het organiseren van grote evenementen tot aan boodschappen doen voor ouders van couveusekinderen in het ziekenhuis. Iedereen werkt volledig op vrijwillige basis en we proberen zoveel mogelijk kosten te laten betalen door onze sponsoren, door de Vrienden en door allerlei acties waar we financiële middelen ophalen. Binnen de Stichting zijn veel mensen werkzaam met veel verschillende achtergronden: IT-ers, medici, docenten, juristen, marketeers, huisvrouwen, politici en allerlei medewerkers van zorgverzekeraars, ziekenhuizen, transportbedrijven en overheidsorganisaties. Door al deze kennis en ervaring proberen we de ouders van couveusekinderen zoveel mogelijk te ondersteunen.

Ik ben enthousiast vrijwilliger bij Stichting Prematurendag omdat mezelf op een positive manier inzetten rondom vroeggeboorte mij helpt bij verwerken wat ons is overkomen – Saskia

Uiteraard zijn we doorlopend op zoek naar vrijwilligers, dus we kunnen ook jouw hulp goed gebruiken. Heb je wat tijd over, al is het maar een uurtje per week, laat ons dit weten! Op dit moment zijn we alleen in Nederland actief. Vrees niet, ook in België gaan we aan het werk. Vul nu dit formulier in:


Vrijwilliger Formulier

Velden met een * zijn verplicht!
Hieronder staan de velden die we nodig hebben voor onze administratie. Stichting Prematurendag bestaat 100% uit vrijwilligers die volledig belangeloos werken voor de mooie doelen die we hebben gesteld. We hebben een zeer transparante, open en respectvolle manier van werken, waarin het gezin bovenaan staat. Om onze organisatie, de vrijwilligers en onze doelgroep te beschermen vragen we om zo goed en uitgebreid mogelijk onderstaande gegevens in te vullen.
Om een beeld te krijgen van de verwachtingen willen we je vragen aan te geven hoe veel tijd je ongeveer per week kan besteden aan ons. Uiteraard gebeurd dit in je eigen vrije tijd en zullen we je er nooit op vastpinnen. Wel verwachten we een open en eerlijke manier van communicatie, zodat we zo goed mogelijk kunnen plannen en samenwerken.

(Visited 2.257 times, 1 visits today)