Het bestuur en de vrijwilligers

Waarom bestaan wij | OntstaanMissie en Visie | Bestuur en VrijwilligersBeleidsstukken


Stichting Prematurendag, welke is gevestigd in Maarssen, bestaat uit een bestuur van vijf mensen, die op volledig vrijwillige basis hun werkzaamheden uitvoeren. Ze houden zich bezig met beleid, financiën, marketing, programmamanagement en communicatie. De vrijwilligers ondersteunen het bestuur op het gebied van evenementen, communicatie, sponsoring, marketing, projecten en informatievoorziening.

Het bestuur

Het bestuur stelt het beleidsplan en activiteitenplan vast, met daarvan afgeleid het jaarverslag en de begroting. Het bestuur komt minimaal twee keer per jaar bijeen, monitort de uitvoering van het activiteitenplan en volgt de uitgaven t.o.v. de begroting. Vind hier het bestuursreglement.

Het bestuur bestaat uit de volgende personen:

 • Sander Jonker (Voorzitter)
  Verantwoordelijk voor het dagelijks bestuur, marketing en communicatie. Sander is in het dagelijks leven werkzaam als sales- en procesmanager binnen de zorg, met een focus op veranderingsvraagstukken op het ICT domein.
 • Simon van den Doel (Penningmeester)
  Verantwoordelijk voor de financiële en technische zaken. Simon is in het dagelijks leven werkzaam binnen de levensmiddelenindustrie als technisch ICT architect.
 • Cinderella Zonnenberg (Secretaris)
  Verantwoordelijk voor de operationele zaken, website en facebookpagina. Zorgverzekeringsspecialist in het bezit van de module Wft Zorg. Cinderella is in dagelijks leven werkzaam bij de politie.
 • Kim van Aert (Bestuurslid)
  Verantwoordelijk voor evenementen, bijeenkomsten en lotgenotencontact. Kim heeft veel ervaring binnen de horeca en evenementenindustrie.
 • Claudia Hill (Bestuurslid)
  Verantwoordelijk voor sponsoring, vrijwilligersbeleid en de uitvoering. Programmamanager Sew4NICU. Claudia is in het dagelijks leven werkzaam als officemanager.

De vrijwilligers

Vrijwilligers zijn werkzaam in het hele land (sommige zelfs al in België). De verantwoordelijkheden zijn bijna altijd coördinerend en/of uitvoerend in de projecten van Stichting Prematurendag. Vanaf een uur in de week tot fulltime kunnen mensen in gezet worden. Alle vrijwilligers tekenen ter goedkeuring het vrijwilligersbeleid. Voor bepaalde functies wordt een VOG opgevraagd. Ook vrijwilliger worden? Kijk op deze pagina voor meer informatie.

Wilt u contact opnemen, vul dan het contactformulier in.

 


Lees hier waarom u Stichting Prematurendag kunt steunen