PERS

In Nederland is een enorm maatschappelijk probleem, wat door veel mensen niet wordt herkend en erkend. Stichting Prematurendag heeft als doel een platform te bieden voor couveuseouders, familie, vrienden, werkgevers en zorgverleners. Door het creëren van meer begrip en awareness voor de wereld van de Neonatologie, het bieden van digitale hulpmiddelen, het ondersteunen van Couveuseouders, die midden in een vreselijke achtbaan zitten, in overleg te gaan met overheden, vakbonden en werkgevers, het geven van workshops aan bedrijven en (hoge) scholen en uiteraard het organiseren van evenementen en bijeenkomsten, gaan we dit probleem NU aanpakken.

Every little step, a big Miracle….. Kijk ook naar de video onder deze pagina.

Op zoek naar het laatste nieuws van Stichting Prematurendag? Zoekt u achtergrondinformatie voor een artikel of wilt u een interview aanvragen? Op deze pagina vindt u de laatste berichten, handige downloads (in de maak) en contactgegevens.

Persvoorlichting
Voor meer informatie, interview verzoeken of het opvragen van beeldmateriaal, kunt u contact opnemen met Sander Jonker, Oprichter en Voorzitter, via 06 – 21 22 09 83 of elkedag@prematurendag.nl.

Voor alle persberichten over Stichting Prematurendag en de evenementen die worden georganiseerd, klik hier.

 

Word nu lid van onze nieuwsbrief

en mis niets van de blogs, het laatste nieuws, de evenementen en natuurlijk... hele mooie acties!

U wordt nu doorverwezen naar het inschrijf formulier. Vult u ook de overige gegevens in?

Deel dit bericht:
Share