Picknick @ the Parc

Op zondag 7 mei is het de Dag van de Couveuseouders (lees hier wat deze dag inhoudt) en uiteraard gaan we dat samen vieren! Hoe? Met een gezellige picknick in het park met allerlei activiteiten voor jong en oud. De Picknick @ the Parc wordt gehouden in Breda en Groesbeek (bij Nijmegen) en we nodigen ook jou graag uit om samen met ons deze dag te vieren! (Lees ook hier de voorwaarden)

Wat gaan we doen?
Wat dacht je van een echt groot luchtkussen? In Breda een goochelaar met ballonnen en in Groesbeek lekker knutselen en nog veel meer! Er is een leuke tekenwedstrijd voor de kids en uiteraard zorgen we zeker voor de Ouders van Couveuskinderen!

Eten en drinken
Wij zorgen voor de broodjes, de koffie en het drinken. En uiteraard is het nodige snoepgoed aanwezig….. en als de kids lief zijn, mogen ze vast wel een ijsje… En wil je zelf wat meenemen is dat geen probleem uiteraard.

Wie mogen er komen?
Iedereen!! Dus neem opa en oma ook mee…. en misschien willen er wel meer vriendjes en vriendinnetjes komen. Uiteraard is de dag speciaal voor de couveuseouders, maar zonder onze familie en vrienden is het niet echt een feestje, toch? Er is wel een maximum wat we aankunnen, dus meld je snel aan.

Kosten
Aangezien we een stichting zijn, kunnen we niet anders dan een lage entree vragen. Volwassenen betalen 5,00 EUR per persoon, kinderen vanaf 4 jaar (tot 18 jaar) 2,50 EUR. Onze kids tot 4 jaar hoeven niets te betalen. Uiteraard is dit inclusief alle broodjes, drinken en deelname aan alle activiteiten.

 

Je kan je niet meer inschrijven voor dit evenement. Meld je aan voor onze Nieuwsbrief voor de aankomende evenementen.


Het weer op 7 mei 2016:

(Visited 376 times, 1 visits today)