Picknick @ the Parc

Vorig jaar, op zondag 6 mei 2018 was het de Dag van de Couveuseouders (lees hier wat deze dag inhoudt) en uiteraard hebben we dat samen gevierd! Hoe? Met een gezellige picknick in het park met allerlei activiteiten voor jong en oud. De Picknick @ the Parc werd dit jaar gehouden in Breda, Haarlem, Groesbeek (bij Nijmegen) en Bellingwolde (Groningen) tussen 12.00 en 18.00 uur.

Waar zijn de Picknicks?
We zijn erg blij dat we dit jaar de Picknicks kunnen houden op de volgende locaties. Klik op het adres voor een plattegrond:
Huize Krijger, Hoofdweg 2, 9695 AK,  Bellingwolde (Groningen)
Sportvereniging Olympia, Henk van Turnhoutpad 1, 2034 JL, Haarlem
Optisport Kunstijsbaan,Terheijdenseweg 206, 4826 AB, Breda
Landgoed Den Heuvel, Wylerbaan 18, 6561 KR, Groesbeek

Wat gaan we doen?
Wat dacht je van een echt groot luchtkussen? Misschien is er een goochelaar, kan je je schminken, lekker gaan sporten en zijn er andere leuke dingen te doen? Elke locatie heeft andere activiteiten en dat het een feestje wordt, dat is in elk geval een zekerheid! Ook is een leuke tekenwedstrijd voor de kids en uiteraard zorgen we goed voor de Ouders van Couveusekinderen!

Eten en drinken
Wij zorgen voor de broodjes, de koffie en het drinken. En uiteraard is het nodige snoepgoed aanwezig….. en als de kids lief zijn, mogen ze vast wel een ijsje… En wil je zelf wat meenemen is dat geen probleem uiteraard.

Wie mogen er komen?
Zoals elk jaar: IEDEREEN!! Dus neem opa en oma ook mee, of die gezellige buren 🙂 …. en misschien willen er wel meer vriendjes en vriendinnetjes komen. Uiteraard is de dag speciaal voor de couveuseouders en zonder onze familie en vrienden is het niet echt een feestje, toch? Er is wel een maximum wat we aankunnen, dus meld je snel aan!

Kosten
Aangezien we een stichting zijn, zijn we genoodzaakt een lage entree te vragen, gewoon om uit de kosten te komen. Volwassenen betalen 5,00 EUR per persoon, kinderen vanaf 3 jaar (tot 18 jaar) 3,50 EUR. Onze kids tot 3 jaar hoeven niets te betalen. Uiteraard is dit inclusief alle broodjes, drinken en deelname aan alle activiteiten.

Schrijf je nu in
Inschrijven is nu niet mogelijk.

foto’s: Picknick @ the Parc in Breda (7 mei 2017)