Wat een dag…..

cupcakes

Wat een speciale dag was het gisteren op Wereld Prematurendag!

 

Sinterklaas kwam in het land en tegelijk kleurde Nederland langzaam helemaal paars, zowel op straat als op de social media. Dankzij jullie allemaal zijn we weer een stapje verder gekomen, meer bewustwording te creëren voor “onze”wereld.

Dank jullie wel

Natuurlijk willen we ook even stil staan bij de duizenden vrijwilligers en zorgverleners van alle organisaties, die van deze dag een geweldig succes hebben gemaakt. Goodiebags op alle neonatologieafdelingen voor de ouders, fotoshoots, speciale cupcakes en petitfours, informatiestands, paarse gebouwen, bruggen en fonteinen, bijeenkomsten, concerten, blogs en artikelen….. en dan nog een online bereik van meer dan een miljoen mensen! Wat een enorme aandacht. Als je dat vergelijkt met drie jaar geleden, zijn wij als Stichting Prematurendag ontzettend trots wat samen al bereikt is!

We gaan door!

Uiteraard gaan we hard door, aangezien het voor ons elke dag een Prematurendag is, elke dag worden nog steeds veel kinderen geboren die op één van de neonatologie afdelingen komen te liggen. Er is nog veel verandering nodig en daar is veel bewustwording en begrip voor nodig.

Doe je ook mee?

We gaan nu weer naar de “normale” berichtgevingen over en werken naar de Dag van de Couveuseouders op de eerste zondag van mei, 5 mei 2019. Wil je ook mee doen? Ga dan naar www.prematurendag.nl/vrijwilligers en meld je aan. Als CBF en ANBI gecertificeerd goed doel, zijn we volledig afhankelijk van giften en sponsoring. Steun ons! Zo kunnen we samen alles bereiken!
 
Wil je doneren? Klik dan hier.
Wilt u ons steunen op een andere manier dan een met een financiële bijdrage? Klik dan hier.
 

Nogmaals enorm bedankt!

– Bestuur Stichting Prematurendag –

“Every little step, a big Miracle”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.