Benjamin Comfynest

Regelmatig ontvangen we berichten en verzoeken om te delen. Eén hiervan is het mooie initiatief van 2 bijzondere oma’s. Op de Dream and Donate pagina schrijven zij het volgende:

Na ruim 9 weken op de NICU (intensive care) te hebben door gebracht met onze kleinzoon, zijn we dankbaar!

Dankbaar omdat de NICU verpleegkundigen allemaal met zoveel
kennis, liefde en zorg klaar staan voor al die kleine en soms erg zieke baby’s. Wanneer je ergens veel tijd door brengt gaan je dingen opvallen. Zo gebeurde dat ook bij ons. Wij zagen dat de premature baby’s heerlijk werden neergelegd en gepositioneerd met een speciaal babynestje en gevulde kussentjes. Heel fijn zou je denken…………

Helaas hebben we ook gezien dat er niet voldoende van deze “nestjes en kussentjes” aanwezig zijn om deze regelmatig te verschonen. Gek eigenlijk, want infectiegevaar bij deze kindjes is erg groot en omdat de meeste van deze baby’s niet in bad kunnen, kan je je voorstellen dat deze spullen na een paar dagen niet heerlijk fris meer zijn en ruiken. Wij als oma’s zouden dit graag anders zien, meer van deze materialen is belangrijk, vinden ook veel NICU verpleegkundigen.

Vandaar deze actie!!
Wij hebben mooie en geschikte materialen gevonden. Het Benjamin Comfynest van het bedrijf Benjamin Care. Zie www.benjamincare.nl. Wij zijn hier erg enthousiast over, dus help ons alsjeblieft onze droom waar te maken, zodat we dit samen kunnen aanbieden op de NICU van het WKZ.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.