NIEUWS: het Winkelcentrum is geopend!

Stichting Prematurendag is volledig afhankelijk van subsidies, sponsors, giften en donaties. Sinds een paar jaar is het bijna niet meer mogelijk om een subsidie te krijgen via de overheid. Kom je toch in aanmerking, is dit een erg lang proces. Natuurlijk kan je er dan voor kiezen om veel tijd van vrijwilligers te besteden aan het vinden van de sponsors en donaties, alleen willen wij deze tijd besteden volledig aan onze doelen: het creëren van meer begrip en bewustwording voor de wereld van Neonatologie. Onze website behangen met heel veel advertenties leuk ons geen goed idee.

Door het inzetten van dit winkelcentrum, geven we nu iedereen de mogelijkheid ons financieel te ondersteunen, zonder een cent extra uit te geven. Het enige wat je moet doen, is je normale uitgaven te doen via de PreemieShop. Bij de veel gestelde vragen (FAQ) leggen we het uitgebreid uit.

Ga nu naar www.PreemieShop.nl en kijk gezellig even rond. Luuk en Emily maken alvast reclame, doe je ook mee?

Het leuk van dit winkelcentrum is dat iedereen hier terecht kan. Ga bijvoorbeeld eens naar de Prematurendag Babyuitzet checklist, waar zeer de beste tips voor ouders van couveusekinderen worden verzameld. Of wat dacht je van ons Prematurendag Polsbandje waarmee je kan laten zien dat “Every little step, a big Miracle” is. Je kraamcadeaus kan je in een lijstje zetten via Bol.com en dan kijg je ook nog eens cadeaubonnen. Ga langs bij de Hema, Blokker, C&A en Hunkemöller, kijk eens rond bij Intertoys, de BCC, Alternate of bekijk het enorme aanbod van Bol.com en Coolblue. En natuurlijk niet te vergeten, de vele tientallen wat kleinere webshops, die vaak met merkkleding, schoenen en speelgoed iedereen kan voorzien. Je kan hier terecht voor al je kantoorartikelen, witgoed, electronica, computers, tv’s, tuinmeubels en bloembollen….. en wil je er een Pizza bij bestellen, Thuisbezorgd.nl doneert voor elke bestelling 1,00 EUR aan ons. Stuur een kaartje met Greetz, stuur een bloemetje en deel een taart uit op je werk. Ontwikkel je foto’s en hang een mooie canvas aan de muur… en ben je dan erg moe… ontspan met een lekker dagje uit of met een vakantie. Kortom, kijk even rond en zet www.PreemieShop.nl bij je favorieten!

Bedankt voor het steunen van Stichting Pematurendag! 

 


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.