NIEUWS: Lore Boonen wandelt mee voor couveuse-ouders

De vzw Hart in Beweging organiseert op zondag 26 maart in Westerlo een loop-, fiets- en wandeltocht. De opbrengst gaat naar het Koala Care-project van het Heilig Hartziekenhuis in Mol, waarvan Lore Boonen meter is.

“Hartverscheurend toen ik Valentine en Jacqueline in het ziekenhuis moest achterlaten” – LORE BOONEN

Lore Boonen neemt met haar tweelingdochtertjes deel aan de mierenpadwandeltocht. “Vierhonderd meter, dat moet ik nog net kunnen”, zegt ze lachend. “Nee, serieus, met de kindjes wordt dat heel leuk.”

Het is voor haar belangrijk om erbij te zijn omdat de opbrengst naar het Koala Care-project van het Heilig-Hartziekenhuis in Mol gaat. “Daarbij staan couveuses niet samen op een neonatale afdeling, maar bij de mama op de kamer, die zo altijd bij haar kindje kan blijven. Valentine en Jacqueline waren ook te vroeg geboren en ik herinner me goed hoe hartverscheurend het was dat ik hen in het ziekenhuis moest achterlaten. Met dit project wordt dat verleden tijd.”

Start- en eindpunt is provinciaal domein Kamp C in Westerlo. Van daaruit kun je vanaf 10 uur fietsen (er zijn tochten van 20, 50, 75, en 100 km) of wandelen (er zijn wandelingen van 400 meter, 5, 10 of 15 km) of vanaf 13 uur lopen (200 meter, 5, 10 of 15 km). Er is muzikale randanimatie en voor de kleinsten springkastelen en kindergrime. En geen paniek voor de wielerfans: de koers Gent-Wevelgem zal er te volgen zijn. Inschrijven doe je via de website en kan via twee formules: een van 10 euro (stuk fruit en flesje water inbegrepen) of een van 25 euro (met stuk fruit, flesje water, gezonde snack, T-shirt en dessertje). Kinderen onder 6 jaar gratis. Ook supporters kunnen er terecht voor een hapje en een drankje.

via: Nieuwsblad.be

 


7 mei 2017: www.DagvandeCouveuseouders.nl


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.