1 Maart: Nationale Complimentendag

Het klinkt zo vanzelfsprekend…
…..een complimentje geven als iets goed gaat! Tóch doen we het in de praktijk maar bitter weinig. Dat komt omdat het geven van complimenten helaas (nog) niet echt in de volksaard van de Nederlanders zit. We zien wel vaak wat fout gaat, maar veel minder wat er goed gaat. Jammer, want juist in deze uitdagende tijden kunnen we wel wat extra positivisme gebruiken!

“De diepst menselijke behoefte is de behoefte om gewaardeerd te worden” – William James

Op deze manier willen we graag al onze vrijwilligers een enorm compliment geven. Ouders van Couveusekinderen, die vaak in een achtbaan hebben gezeten en soms nog zitten en zich volledig belangeloos zich inzetten voor andere ouders. Ouders die net veel te vroeg papa en mama zijn geworden en vaak niet weten waar ze de informatie vandaan moeten halen, het begrip voor hun situatie moeten krijgen en zich vaak (nog) niet bewust zijn van de wereld waar ze in zijn beland. En uiteraard ook een enorm compliment aan alle vrijwilligers van de andere stichtingen en verenigingen! Zonder jullie zou de wereld van Neonatologie er heel anders uit zien.

En ondanks dat ze er gewoon hun werk van hebben gemaakt, is het gewoon een roeping: de zorgverlener. Jullie zorgen voor ons, voor onze kinderen en ook voor elkaar.

Namens de duizenden ouders: BEDANKT!

https://youtu.be/Fsq9OgCXkGQ

 


Sponsor ons door alleen maar te shoppen! Klik gauw hier!


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.