Onze Superhelden: Emily en Luuk!

Met heel veel plezier en trots willen we jullie graag laten kennismaken met onze Superhelden Luuk en Emily. Luuk en grote zus Emily zijn Preemies met echte #PreemiePower! Ze zullen hun Superkrachten gebruiken, om meer begrip en awareness te creëren voor de wereld van de Neonatologie. Uiteraard zullen ze ook al hun krachten inzetten, om de ouders te ondersteunen, in hun soms zeer intense achtbaan. Geef Emily en Luuk een groots welkom!

held_meisje_01O, en uiteraard zijn ze ook op 13 november om 13:10 in Rotterdam… en ze vinden het leuk als jullie er ook bij zijn! Enne… vergeet de dresscode niet 🙂 #PreemiePower

Luuk en Emily, we zijn erg blij met jullie in ons Team!

Overigens hebben Luuk en Emily hun eigen profielfoto’s voor Wereld Prematurendag! Wil jij die ook?

Kijk maar eens hoe mooi ze zijn

held_jongen_01Beide superhelden zijn een creatie van Alicia Zwart – Van Vulpen, zelf ook couveuseouder. “Het is fijn om steun en herkenning te vinden via prematuurouders voor de kraamperiode en de periode daarna, waarbij alles toch anders dan verwacht gaat. Fijn om mijn talent in te kunnen zetten voor dit mooie initiatief.”
Alicia is eigenaar van een Nederlandse animatiestudio Allicia (www.allicia.nl), die zich richt op het maken van korte animaties voor op websites, tv en media apparaten, waarin een product of dienst wordt uitgelegd. Educatieve, informatieve en amusante animaties zijn ook een optie. Wij zijn erg blij dat Alicia haar talent in zet om ons te helpen!

Wil jij ook jouw talent inzetten om ons te steunen? Neem contact met ons op en wij kunnen bekijken hoe we dit gave talent kunnen inzetten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.