UITGELICHT: “Ik dacht: Ik stop ermee”

Veel zorgverleners in de geboortezorg maken vroeg of laat een ingrijpende gebeurtenis mee. Die is niet altijd zomaar vergeten. Collegiale ondersteuning kan helpen om de mogelijke gevolgen te beperken.

In dit artikel onder andere aan het woord zijn Djoke ten Cate (een ex-kraamverzorgende, welke nu haar eigen bureau heeft voor psychosociale begeleiding rondom zwangerschap, geboorte en ouderschap stress en burn-out klachten, zie ook Djoke.nl) en Claire Stamrood (Gynaecoloog in opleiding en onderzoeker bij de Capture Groep)

NATAAL is een nieuwsmagazine voor de pre- en postnatale dienstverlening, waarin onder andere artikelen staan met ervaringen van zorgverleners.

Om dit artikel te lezen ga naar
(let op flash-plugin):

“Ik dacht: Ik stop ermee”


Kom je ook naar onze Picknick?


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.