EVENEMENT: Kom je ook op zondag 6 mei naar onze Picknick @ the Parc?

Op zondag 7 mei 2017 is het de Dag van de Couveuseouders (lees hier wat deze dag inhoudt) en uiteraard gaan we dat samen vieren! Hoe? Met een gezellige picknick in het park met allerlei activiteiten voor jong en oud. De Picknick @ the Parc wordt  dit jaar gehouden in Breda en Groesbeek (bij Nijmegen) en we nodigen ook jou graag uit om samen met ons deze dag te vieren! (Lees ook hier de voorwaarden)

Je kan je ook hier meteen inschrijven!

Wat gaan we doen?
Wat dacht je van een echt groot luchtkussen? In een goochelaar, schminken, lekker sporten en andere activiteiten? Elke locatie heeft andere activiteiten en dat het een feestje wordt, dat is in elk geval een zekerheid! Ook is een leuke tekenwedstrijd voor de kids en uiteraard zorgen we goed voor de Ouders van Couveusekinderen!

Eten en drinken
Wij zorgen voor de broodjes, de koffie en het drinken. En uiteraard is het nodige snoepgoed aanwezig….. en als de kids lief zijn, mogen ze vast wel een ijsje… En wil je zelf wat meenemen is dat geen probleem uiteraard.

Wie mogen er komen?
Zoals elk jaar: IEDEREEN!! Dus neem opa en oma ook mee, of die gezellige buren 🙂 …. en misschien willen er wel meer vriendjes en vriendinnetjes komen. Uiteraard is de dag speciaal voor de couveuseouders en zonder onze familie en vrienden is het niet echt een feestje, toch? Er is wel een maximum wat we aankunnen, dus meld je snel aan!

Kosten
Aangezien we een stichting zijn, zijn we genoodzaakt een lage entree te vragen, gewoon om uit de kosten te komen. Volwassenen betalen 5,00 EUR per persoon, kinderen vanaf 3 jaar (tot 18 jaar) 3,50 EUR. Onze kids tot 3 jaar hoeven niets te betalen. Uiteraard is dit inclusief alle broodjes, drinken en deelname aan alle activiteiten.

Schrijf je nu in
Ga dan snel naar het inschrijfformulier en schrijf je nu in!

 

En wordt het lekker weer?


Het weer op 7 mei in 2016:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.