NIEUWS: Twee tweelingen laten harten smelten met fotoshoot

Wisten jullie dat bij meerlingen de kans op een vroeggeboorte erg groot is? We hebben geen idee of deze tweelingen te vroeg waren…. ach, dat maakt niet uit… wat een geweldige foto’s!Via: BN-deStem

Een fotosessie van een pasgeboren tweeling met hun 2-jarig tweelingbroertje en -zusje gaat het internet over. Amerikaanse nieuwssites noemen de kiekjes ‘pure tweelingliefde’.
Moeder Juliet Cannici en haar vrouw Nikki verwelkomden hun tweelingmeisjes Gia en Gemma op 26 januari. Het stel kreeg eerder al samen een tweeling, Nico en Siena. Zij worden in april drie jaar.

Net als veel ouders leek hen een babyfotoshoot onwijs leuk om te doen. De elf dagen oude tweeling kreeg een schattige outfit aan en hun huis werd omgetoverd tot fotostudio. Maar om twee tweelingen goed op de foto te krijgen, moet je van goede huize komen. ,,Nico en Siena keken verveeld en de foto’s zagen er verschrikkelijk uit”, vertelt Cannici aan The Huffington Post. ,,Ik was onwijs teleurgesteld”.

Nadat de tweeling samen had gespeeld, kwam alles goed. ,,Ze hielden elkaars hand vast en sloegen hun armen om die van hun tweelingzusjes,” aldus fotograaf Cannici. De speciaal gehuurde kleding ging de kast weer in en op dat moment konden de schattige kiekjes geschoten worden.

Op haar facebookpagina West on Jade Photography werd enthousiast gereageerd op de aandoenlijke foto’s. Nikki gelooft dat de fotoshoot de kinderen dichter bij elkaar heeft gebracht. ,,Nico en Siena hebben meerdere keren gezegd hoeveel ze van hun tweelingzusje houden.” Cannici en Nikki zijn al 11 jaar getrouwd, maar konden niet op natuurlijke wijze zwanger raken. Dankzij IVF konden Nico en Siena geboren worden. Voor Gia en Gemma belandde de moeders in een tweede IVF-traject. De foto’s zijn dan ook heel speciaal voor het koppel. ,,Om onze baby’s zo samen te zien geeft mij zoveel geluk en vervulling.” Uiteraard mochten de kleine Nico en Siena ook nog even samen op de foto.Voor meer informatie over meerlingen:

Nederlandse Vereniging voor Ouders van Meerlingen (NVOM)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.