Shoppen bij Prematurendag.nl!

Hoe vind je dat dan….

Je bestelt gewoon je luiers en babyartikelen, kleding, electronica, merk kleding, schoenen, schoonmaakmiddelen in je favoriete webwinkel en je steunt daarnaast meteen een geweldig doel (kijk hier wat we met de donaties doen)! Verschillende bedrijven als Bol.com, de Hema en Amazing kids (merk)kleding zullen een bijdrage leveren aan ons, wanneer jij daar bestelt. Het enige wat je hoeft te doen is naar onze pagina www.prematurendag.nl/shoppen te gaan en op de link of logo te klikken van de webwinkel waar je wilt bestellen. De webwinkel ziet door middel van de link namelijk dat je via Stichting Prematurendag komt, en zal dan een percentage doneren van jouw bestelling. Binnenkort zullen nog vele en vele andere webwinkels gaan toevoegen, dus hou deze pagina goed in de gaten! Voortaan kan je via één pagina lekker shoppen!

www.prematurendag.nl/SHOPPEN: Win-Win situatie! Je kan ons zonder extra kosten geweldig helpen!

Ga nu naar www.prematurendag.nl/shoppen

Veel plezier!!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.