Top 10 meest bekeken pagina’s

Om onze (digitale) dienstverlening zo dynamisch en informatief mogelijk te kunnen aanbieden, wordt op onze website alles goed gemeten. Wanneer we als stichting de ouders van couveusekinderen en andere geïnteresseerden willen blijven ondersteunen, is het heel belangrijk dat jullie blijven aangeven, wat jullie graag willen zien, wat jullie missen en wat er verbeterd moet worden. Daarom willen we vragen dit vooral te blijven doen! Dit kan uiteraard door ons contactformulier in te vullen met de wensen. Zo hebben we verzoeken gekregen om een mogelijkheid te maken voor ouders in het ziekenhuis een (digitaal) dagboek te geven, waarvoor onze Clever Baby app is ontwikkeld. Ook ontvingen we veel verzoeken voor een makkelijke pagina met alle informatie over Neonatologie, waaruit onze Neonatologie Startpagina en NEO-ABC is ontstaan. En zo staat er nog veel meer op de planning…..

Het afgelopen half jaar hebben bijna een half miljoen mensen (unieke bezoekers) onze pagina’s bekeken. Uit 50 verschillende landen!

Dit is de Top 10 meest bekeken pagina’s op Prematurendag.nl:

1BLOG: De trotse tante van een Preemie
2Beste Zorgverzekeraars!
3Waar wonen jullie en wat willen jullie doen?
4Op kraambezoek: wat zeg je wel… wat zeg je NIET…
5BLOG: Tegen alle kansen in
6BLOG: Al drie jaar positieve energie met een inktvisje
7NIEUWS en INNOVATIE: Nieuwste Huggies luier helpt de allerkleinste baby’s
8Blog: Bevallen zoals je dat hoort en ziet?
9BLOG: voor altijd onze trots!
10STEM!

En zo hebben meer dan 150 verschillende pagina’s en bijna 100 berichten…. En komen er elke dag weer nieuwe bij. En dat is logisch… want elke dag worden weer 48 kinderen te vroeg geboren in Nederland!


Onze video’s al bekeken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.