Dag van de Couveuseouders

Wat kan jij doen op de Dag van de Couveuseouders

Voor de NICU verpleging en andere zorgverleners

 

Jullie ondersteuning en begeleiding is zo ontzettend belangrijk voor ouders van Couveusekinderen. Jullie zijn er niet alleen voor de kinderen, uiteraard ook voor ons! De tips, de lieve woorden, de schouder die we soms zo nodig hebben…. en tegelijk zijn jullie ook gewoon mensen met emoties. De verpleging, artsen, specialisten en alle andere zorgverleners zijn ontzettend belangrijk voor ons en daarom willen je vragen “onze” dag mee te vieren!


“Red één leven en je bent een held…. Red elk jaar honderden levens en je bent NICU verpleging!”


Dit is hoe jullie samen met ons de dag kunnen vieren:

  1. Help de ouders mee de wereld van Neonatologie bekend te maken. Dit kan je doen door de berichten te delen via de social media en ook door zelf aanwezig te zijn op de verschillende evenementen en bijeenkomsten die worden georganiseerd. Kijk hier voor op “Spread the word!” (Nederlands, Engels)
  2. Kom op zondag 7 mei naar onze Picknick @ the Parc event in Breda of Groesbeek. Lees hier meer!
  3. Draag ons bekende Every little step, a big Miracle.” polsbandje. Heb je deze nog niet, je kan het bandje hier bestellen.
  4. Hang onze posters op in het ziekenhuis en op de afdeling. Je kan ze hier downloaden en vervolgens zelf uitprinten. (nog in de maak)
  5. Pas je profielfoto aan op Facebook, Twitter en Instagram. Klik op deze link voor meer. (nog in de maak)
  6. Neem iets lekkers mee voor op de afdeling en vier het samen met de ouders.
  7. Lees ook deze Top 10 blogs. Deze top 10’s zijn zorgvuldig samengesteld door ouders van couveusekinderen en geven nog meer ideeën over wat je voor ze kan betekenen. Ze hebben jullie hulp namelijk keihard nodig, het hele jaar door!
  8. Doe je boodschappen in ons Prematurendag Winkelcentrum. Bedrijven als Bol.com, Blokker, Intertoys, Coolblue en vele anderen doneren een percentage van uw uitgaven aan Stichting Prematurendag. Zo steunt u ons ook financieel, zonder geld te geven!
  9. Ben actief op de social media. Hier kan je teksten, afbeeldingen, foto’s en quotes vinden die je kan delen.

 


Bedankt voor het vieren van “onze” dag!


 

 

(Visited 94 times, 1 visits today)