Uitnodiging BBQ

Beste bestuursleden,

De afgelopen jaren hebben wij ervaren, dat er nog veel moet veranderen in de wereld van neonatologie, voor de ouders èn voor de kinderen. Ook hebben we gezien, dat er vele verenigingen en stichtingen zijn met hele mooie ideeën, programma’s en diensten voor ouders van couveusekinderen. We hebben allemaal hele mooie doelen en ambities, welke vaak erg op elkaar lijken, soms zelfs dezelfde zijn. Om deze doelen te halen is het vaak fijn, beter en soms zelfs noodzakelijk samen te werken.

“There is nothing wrong with change, if it is in the right direction….” – Winston Churchill (Preemie)

Daarom willen we voorstellen om een jaarlijks terugkerend evenement te organiseren, de NeoBBQ. En wij willen graag aftrappen. En daarom willen we jullie graag uitnodigen voor deze barbecue op zaterdag 16 september in Maarssen, in de tuin van onze voorzitter. In een ongedwongen sfeer willen we graag met elkaar kennismaken, gezellig kletsen en leren van elkaar. Uiteraard zijn ook wij een Stichting die alle (financiële) middelen willen inzetten om onze doelen en ambitie te halen. Vandaar dat we per persoon een kleine bijdrage van 10,00 EUR (eten en drinken) per deelnemer vragen.

Uiteraard hopen we dat jullie allemaal kunnen komen, het hele bestuur is uitgenodigd! Wilt u als organisatie niet aanwezig zijn, horen we graag waarom en wat een goed ander initiatief zou zijn, om samen nog sterker te staan in de wereld van neonatologie.

Agenda
15:30 Aankomst en borrel
16:00 Welkom
16:10 Voorstelrondje organisaties
16:45 Presentatie Waarom
17:15 Barbecue
21:00 – 22:00 Einde

[ninja_forms id=70]