de Babyuitzetlijst Checklist

Dit heb je nodig

Je hebt heel wat spullen nodig als je een baby krijgt. Zeker wanneer je onverwachts op een Neonatologie beland. Maar wat allemaal? En waarop moet je letten bij het uitzoeken? In onze babyuitzetlijst checklist vind je de handigste babyspullen op een rij. Hieronder vind je alle benodigdheden voor je baby op een rij, welke allemaal via Stichting Prematurendag zijn aan te schaffen. De deelnemende winkels doneren (meer informatie) een percentage van jouw aanschaf aan onze doelen. Dus zonder extra kosten, steun je ons ook nog een financieel! Belangrijk is dan wel om via onderstaande links naar de webwinkel te gaan. Ze kunnen zo precies zien dat je via Stichting Prematurendag op de website bent gekomen. Uiteraard kunt u in ons Prematurendag Winkelcentrum terecht voor alles wat je nodig hebt! Kijk gerust rond… en staat het er niet tussen, onderaan is er een mogelijkheid om te zoeken!

Alvast bedankt voor het bestellen via ons!

Al deze artikelen zijn via Bol.com verkrijgbaar. Wanneer je via Bol.com een geboortelijst maakt, krijg je van ze ook een cadeau: voor elke 50 euro die wordt gekocht van je lijst, ontvang je een cadeautegoed van 5 euro op je volgende aankoop. Klik hier om de lijst te maken.

 


Onmisbaar voor Ouders van Couveusekinderen (eventueel ook fijn om cadeau te geven)


Babyuitzet voor de babykamer


Babyuitzet voor in de klerenkast

De meeste baby’s hebben maat 56 als ze worden geboren, alleen geldt dit nooit voor te vroeg en te klein geboren kinderen. Vandaar dat we ook kleiding voor prematuur en dysmatuur geboren aanbieden. Ook is het handig om wat kleertjes in verschillende maten te hebben liggen voor het geval jouw superheld wat groter of kleiner is geboren (klik op de link voor alle kleren, klik op de maat voor de specifieke maten).

Rompertjes met een overslag zijn voor het eerste begin ideaal. Zo’n rompertje gaat niet over het hoofd. Dat is vooral in het begin fijn, als je nog wat handigheid moet krijgen in het aan- en uitkleden. Mocht jouw superheld nog een sonde en/of zuurstof hebben, zijn deze rompers ook fijn om de draadjes weg te werken. Babypakjes die je aan de onderkant kunt openmaken zijn handiger dan pakjes met de sluiting op de rug. Je kunt je baby dan namelijk laten liggen tijdens het aan- en uitkleden.


Babyuitzet voor de verzorging


Babyuitzet voor de borstvoeding


Babyuitzet voor de flesvoeding


Babyuitzet voor als je op pad gaat


Benodigdheden voor in huis (en gewoon leuk!)

Pasgeboren baby’s spelen nog niet, maar na een paar weken kunnen ze vaak wel reageren op (primaire) kleuren en op geluid. Een mobiel boven de wieg en een muziekdoosje zijn daarom vaak het eerste ‘speelgoed’. Na een maand of drie gaat je baby grijpen. Dan is het leuk om bijvoorbeeld aan de wandelwagen een boog met klein speelgoed te bevestigen.


Mis je nog iets in onze lijst, zoek dan hier direct bij Bol.com: